Gamer hírek 

Sziasztok Mindenki! Ez a weboldal azért is készült ,hogy az új játékokról (konzol PC ) híreket és az újításokat mondjam el. Remélem sokatokat fog érdekelni. Na kezdjük.

 

Call Of Duty Ghosts

A Ghosts egy egész jól sikerült, játék. A multi rész egészen megerősödött, ebben a részben most is adtak az egyjátékos módra. Összeségében egy egész jól kivitelezett játék lett. A játékosok (PC-sek) panaszkodnak a játékra, de a konzolosoknak tetszik. A Battlefield játékkal versenyző PC és konzol sorozat talán nem akkora változás mint amire számítottak.Érződik , hogy ez a sorozat 10.része de úgy öszesen a 33.rész.A Call of Duty fanoknak ajánlom és aki eddig nem probált codot.Aki viszont nem cod fan annak inkább egy Cod MW3-at ajánlok vagy valami más codot.A garfika nem rossz de mindössze 5-óra a játékidő ami nagyon rövid tehát ha inkább magáraa játékra koncentráltak volna akkor nem menne át sok PRO-gémer a Battlefield 4-hez.Inkáb a nem PRO játékosokra hanem azokra a játékosokra gondoltak hanem az egyszerű játékosokra.

Viszont a multiplayer elég jó lett de a BF4 még mindig beveri.

Aki nem játszott még COD-al annak ajánlom de nem a PRO rétegnek.

öszességébe 10/7 pontott ért ell

GÉPIGÉNY:           windows 7 64-bit / windows 8 64-bit    HDD 40 GB

Írta:Enzzor

 

 

Battlefield 4

A battlefield 4-nek mint tudta azt mindenki a multiplayer lett az erősebb a singleplayersem rosz csupán nem az erősége.Mikor azt mondják cod akkor mindenki arra fog gondolni 

-az az a játék aminek jó az egyjátékosa. De egy battlefieldell kapcsolatban inkább a multi jut eszünkbe.A battlefield multia nagyon jól sikerült , mostmár nem az az unalmas mész egpáján és öt percel késöbb lelőnek hanem egy igazi pörgős játék lett.Nagyon új fegyverek nincsenek de ami van az jó és ugyebár nem hagyható ell a fegyver csere sem.Az egyjátékosról anyitt , hogy némely helyen nagyon jó meg szép. Na de amikor van , hogy nincs megcsinálva a helyszín rendesen ha kinézzel oldalt látod a semmit.

öszeségébe 10/9(multi) 10/7 (single)

 GÉPIGÉNY:    windows VISTA  SP2 32-bit     HDD 30-bit

írta:Enzzor

 

 

 

Assassin's creed Black Flag

Az assassin's creed egy új játékélményt nyújtott a közönségnek és egy teljesen változatos és új világba visz el minket. A különböző kivégzési és gyilkolási módszerek megújultak és rendszeresítve lettek. Az Ubisoft új alkotása bevalhatjuk, hogy tejesen más mint az eddigiek és más irányba vitték el mint eddig. Jó értelemben gondolok ilyenkor a Hantony féle családfára vagy az assissin töténetre. A különböző craftolási lehetőségek végre értelmet adtak a vadászásnak, ami valjuk be eddig nem igazán volt. Összeségében egy izgalmas és egy más játékot kaptunk mit eddig. Mindenkinek ajánlom!

  GÉPIGÉNY:  windows VISTA SP2/ windows 7 SP1/windows 8  32/64-bites

írta:Enzzor

 

 

 

Grand theft auto V

Ez a GTA V teljesen más lett mint a többi GTA! Az előző GTA-knál sokkal rosszabb volt a grafika és itt a fejlesztők kitaláltak egy új fejlesztést, a 3 emberes irányítást! Ez a 3 emberes irányítás általában a küldetésekben szokottt lenni, de a küldetéseken kívül is lehet változtatni őket. A fő küldetéseken kívül vannak külön küldetések, amik csak egy embernél  működnek! Mind a három embernél külön külön küldetések vannak. Ez a GTA V egy olyan játék mintha igazi ember lennél, persze amerikai ember, nem pedig magyar, mert mi Magyarok nem bűnözünk ennyit!

A konzolos változatokhoz (pl.: Xbox, PS) térképet kapsz!

GÉPIGÉNY:   windows 7 SP3  windows VISTA SP1 windows 7 SP1 30-40 GB

 

írta:SweetMC

 

 

The Laust of Us

A last of us egy apokalipszis játék ami elég sok van, na de ez egy NAGYON JÓL sikerült játék.   A történet egy nagyon jó, szinte mesteri történet, akár egy film. Az érzelmek a játék grafikája is nagyon jó, rengeteg lehetőség van, de ez nem az a darálós játék hanem a taktikás. Mindenesetre a játék fejlesztői nagyon jó játékot hoztak létre. Ha a grafikát nem veszem figyelebemég így is jó lett 

Írta:Enzzor

 

 

 

 

Couter strike global offensive

Ha bár nem a legújabb játék de ígyis egy nagyon jó játék lett.

A terrorista vs rendőr harcot tovább fejlesztve kapjuk meg ezt .

Aki elfáradt vagy esetleg nincs mivel szórakozni anak(azoknak) ajánlom persze más is játszhat ezzel a rendkívüli j játékkal.Új fegyverekkel bővült az 1.6-óta és a grafika is egy nagy változtatáson ment át.A multi egész jó lett. Botokkal is el lehet játszani de inkáb vedd rá a barátaid , hogy játszatok együtt.Mindenkinek ajánlom.

Írta:Enzzor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Battlefield 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assassin's creed Black flag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand theft auto V